KIDS

Je kunt de kindersloffen eenvoudig online kopen, het is voldoende om een keuze te maken uit de verschillende merken en aan te geven welke maat je nodig hebt. We hebben de meeste sloffen voor kinderen netjes voor je op voorraad, waardoor je die meteen eenvoudig kunt bestellen. Bestel je de kindersloffen vandaag voor 17:00u? Dan heb je die standaard morgen al in huis om je kleine te verrassen. Wens je advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Prijs
Maat
Kleur
Binnenvoering
Materiaal buitenkant
Geschikt voor
Collectie

Kindersloffen koop je eenvoudig online. Blader samen met je kleine jongen of kleine meid door de leuke ontwerpen en mooie kleuren of verras ze met een paar sloffen waarin ze heerlijk warme voeten zullen houden. Je hebt de keuze uit kindersloffen in allerlei maten en verschillende soorten mooie pantoffels voor kinderen. Hun kleine voetjes blijven in de sloffen heerlijk warm, terwijl de comfortabele materialen ervoor zorgen dat ze heerlijk onderuit kunnen zakken op de bank of in hun eigen kamer.

Kindersloffen in diverse maten

De kindersloffen kun je online kopen in de verschillende maten, het is voldoende om aan te geven welke schoenmaat ze hebben. Zoek je bijvoorbeeld naar sloffen voor de kinderen in maat 22 of maat 23? Het zijn twee van de populaire maten voor kindersloffen, al heb je daaromheen de keuze uit verschillende kleinere of juist grotere maten voor de kinderen.

Kinderpantoffels

De kindersloffen kennen we ook wel als kinderpantoffels, het is de moeite waard om er eens doorheen te bladeren om inspiratie op te doen. Bekijk met name de wollen sloffen voor de kids, aangezien je er in combinatie met schapenwol eenvoudig voor zorgt dat je kleine nooit meer koude voeten zal hebben. Op die manier zijn de wollen kindersloffen altijd een goede keuze, zowel voor de zomer als de winter. Bekijk de sloffen waarop ze ook gemakkelijk naar buiten kunnen of kies voor het wol dat binnen zorgt voor een comfortabele slof.