Damessloffen

Een paar damessloffen koop je online, waar je de keuze hebt uit praktische dames sloffen met een harde zool die je ook buiten kunt gebruiken en hippe sloffen voor dames om binnen op te lopen. Bekijk de sloffen voor dames van merken zoals Blenzo en Bernardino, net als Schilingman en Woolwarmers. Het brede assortiment damessloffen zorgt ervoor dat er ook voor jou een fijn paar bij zit. Wens je advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Prijs
Maat
Binnenvoering
Materiaal buitenkant
Zool
Geschikt voor
Collectie

Sloffen met een harde zool

Loop zonder zorgen door de tuin op de damessloffen met een harde zool en geniet van een ontspannen zondagmorgen in de tuin of gooi even snel wat weg. De harde zool onder de sloffen voor dames voorkomt snelle slijtage, terwijl je je voeten gewoon verwent met een heerlijk zacht materiaal dat ze bovendien beschermt tegen de frisse ochtenden in het voorjaar.

Hippe sloffen voor dames

De hippe sloffen voor dames hebben trendy ontwerpen en leuke details zoals studs en sierlijke stiksels. Wie zegt dat je binnen niet hip kunt zijn op een mooi paar sloffen? Stem de damessloffen af op je favoriete outfit om heerlijk ontspannen mee op de bank te liggen of kleur ze leuk bij je trouwe viervoeter waarmee je graag samen bent.

Je hebt binnen de damessloffen de keuze uit mooie dieren sloffen, geparfumeerde sloffen, hoge sloffen en huissloffen. Bekijk de huissokken, de klomp sloffen, muiltjes sloffen, pantoffels en Spaanse sloffen. Op zoek naar verbandsloffen of wollen sloffen? Je bestelt ze eenvoudig online.

Online damessloffen kopen

Je kunt online je damessloffen kopen, daarvoor hoef je de deur in ieder geval nog niet uit. Bestel online een paar mooie sloffen met een harde zool of de hippe sloffen waarmee je ook binnen heerlijk trendy bent. Bestel direct online, dan zorgen wij ervoor dat je de damessloffen snel in huis hebt.