BABY

Je kunt online de babysloffen kopen waar je voorkeur naar uitgaat, wij hebben die in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je de sloffen eenvoudig online kunt bestellen, bijvoorbeeld door aan te geven welke maat je nodig hebt. Wil je de sloffen voor baby’s zo snel mogelijk ontvangen? Bestel vandaag voor 17:00u, dan gaan we er meteen mee aan de slag. Wens je advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Prijs
Maat
Binnenvoering
Materiaal buitenkant
Zool
Geschikt voor
Collectie

Babysloffen of babyslofjes voorkomen dat je kleine koude voetjes zal krijgen. Koop ze voor je eigen kleine jongetje of meisje of verras er een jonge moeder of een jonge vader mee. De slofjes voor baby’s zijn uitstekend geschikt als cadeau, je weet immers zeker dat ze goed terecht komen. Maak gebruik van de babysloffen met antislip om te voorkomen dat ze uitglijden of bekijk de maten waar je uit kunt kiezen.

Babysloffen met antislip

Een aantal van de babysloffen is voorzien van antislip. Dat betekent dat de slofjes voorkomen dat de kleine uit zal glijden, bijvoorbeeld op een gladde vloer met tegels of met PVC. Het zijn gladde materialen waar we binnen gebruik van maken, waardoor met name de kleintjes nog gemakkelijk onderuit gaan. Dat valt met de babysloffen met antislip eenvoudig te voorkomen, waardoor ze op een belangrijke manier bijdragen aan de veiligheid in huis.

Baby sloffen in diverse maten

De babysloffen zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten. Op zoek naar baby sloffen in maat 21 of juist op zoek naar een grotere of een kleinere maat? We zorgen er met de verschillende maten voor de sloffen voor baby’s voor dat je daar eenvoudig een keuze uit kunt maken.

Bekijk in ieder geval de klomp sloffen voor baby’s die je online kunt bestellen, net als de babysloffen van wol die er beschikbaar zijn. We zorgen er met de beide soorten babysloffen voor dat je online inspiratie op kunt doen, voor je eigen kleine of om cadeau te doen aan de jonge ouders.