Herensloffen

Je kunt de herensloffen eenvoudig online kopen, het is voldoende om aan te geven welk model je graag in welke maat wilt bestellen. We hebben de sloffen voor heren uiteraard netjes voor je op voorraad, waardoor we de bestelling meteen in orde kunnen maken. Bestel je de mannensloffen vandaag voor 17:00u? We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je de sloffen waarschijnlijk morgen al in huis hebt. Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Prijs
Maat
Materiaal buitenkant
Zool
Geschikt voor
Collectie

Herensloffen koop je online, je hebt er de keuze uit de leren sloffen en de herensloffen van stof. Ben je specifiek op zoek naar grote maten of een paar pantoffels? Blader op je gemak door ons uitgebreide assortiment, waarbinnen je eenvoudig het paar sloffen vindt dat je zoekt. Je kunt de herensloffen eenvoudig online bestellen. Wij gaan er vanuit onze voorraad meteen voor je mee aan de slag, zodat je de sloffen zo snel mogelijk in huis hebt.

Herensloffen van leer

Bekijk vooral de herensloffen van leer. Je zorgt daarmee voor een fijn paar sloffen dat van binnen heerlijk comfortabel aanvoelt en je voeten lekker warm houdt. Tegelijkertijd zorg je aan de buitenzijde voor een mooie stoere en mannelijke uitstraling. Dankzij het gebruik van leer loop je op een paar sloffen, maar doen die qua ontwerp in ieder geval niet onder voor een net paar schoenen dat je buiten zou dragen.

Herensloffen in grote maten

De herensloffen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Specifiek op zoek naar grote maten? Voor de herensloffen in maat 46 of maat 47 ben je bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Uiteraard kun je ook de kleinere maten herensloffen eenvoudig online bestellen.

Bekijk specifiek de dieren sloffen en de hoge sloffen voor heren, net als de huissloffen en de huissokken. Op zoek naar klomp sloffen, muil sloffen of wellicht een paar pantoffels? Van Spaanse sloffen en verbandsloffen tot aan wollen sloffen voor heren: je vindt ze bij ons in de webshop.