Wollen sloffen

De wollen sloffen voor heren zijn goed geschikt voor in de zomer en de winter, voor zowel binnen als buiten. Bekijk de verschillende modellen en kies daaruit de maat die je nodig hebt. We maken bewust gebruik van goede merken voor de wollen sloffen voor mannen, zodat je kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Bestel direct online, dan zorgen wij ervoor dat je de sloffen voor mannen zo snel mogelijk in huis hebt. Wens je advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Toont alle 2 resultaten

Prijs
Merk
Maat
Kleur
Binnenvoering
Materiaal buitenkant
Zool

Wollen sloffen voor heren koop je online. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde voorzien van schapenwol. Ben je aan de andere kant juist op zoek naar wollen sloffen met harde zolen? Daarmee kun je ook gemakkelijk even naar buiten lopen, terwijl je binnen kunt rekenen op een antislip werking. Op die manier dragen de sloffen goed bij aan de manier waarop je er gebruik van wilt maken, zodat je er letterlijk en figuurlijk goed mee uit de voeten kunt.

Schapenwollen sloffen

Binnen de wollen sloffen voor heren zijn met name de sloffen met schapenwol zeer de moeite waard. Dit materiaal heeft twee prettige eigenschappen. Ten eerste zorgt het ervoor dat het vocht bij de voeten netjes gereguleerd wordt. Daarnaast kun je rekenen op heerlijk warme voeten, zowel gedurende de zomer als de winter. In de zomer wordt het in de wollen sloffen voor heren niet te warm, terwijl je in de winter kunt rekenen op fijne warme voeten zodra je het bed uitstapt.

Wollen sloffen met harde zolen

Daarnaast zijn er wollen sloffen met harde zolen beschikbaar. Daarmee profiteer je van de heerlijk zachte materialen die je thuis kunt gebruiken om bijvoorbeeld lekker ontspannen op de bank naar een film te kijken. Tegelijkertijd kun je op de sloffen dankzij de harde zolen zonder problemen af en toe even naar buiten lopen, bijvoorbeeld om in de tuin een espresso te drinken.