Over ons

Benieuwd naar het gezicht achter onze diverse webshops, wil je meer weten over de organisatie die de lijnen uitzet?

Wij hebben als Livshops ruim 10 jaar online ervaring, met diverse webshops binnen diverse branches. Wij kennen de online markt goed en zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van een goede service, vlotte verzending en uitstekende verhouding tussen de prijs en kwaliteit.

Online winkelen moet gemakkelijk, snel en goed geprijsd zijn;  dat zijn elementen die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Brede oriëntatie 

Wij zorgen voor een brede  oriëntatie binnen de online markt, wat blijkt uit onze diverse webshops. Wij werken als Livshops samen met specialisten binnen hun vakgebied, die de productinhoudelijke informatie kunnen verzorgen en de prijsstelling kunnen bepalen. Als Livshops zetten we de grote lijnen uit en bepalen we de visie.

Wat dat in de praktijk betekent? Je kunt rekenen op een goede service en een vlotte verzending, naast een scherpe prijs voor goede kwaliteit. Dit geldt voor alle webshops die we lanceren en beheren, we gaan online voor niets minder dan het beste.

Goede service en vlotte verzending 

Wij hebben service hoog in het vaandel staan, wat onder andere betekent dat je eenvoudig contact met ons op kunt nemen. Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer weten over een van de producten uit onze webshops? We zitten voor je klaar en zorgen voor een helder antwoord, waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Plaats je een bestelling bij ons in een van de webshops? We gaan direct met je order aan de slag en zorgen binnen 24 uur voor de verzending.